DEVELİ’DE 2 EV AĞIR HASARLI, SARIZ’DA 1 AHIR YIKILDI 4 HAYVAN TELEF OLDU

DEVELİ’DE 2 EV AĞIR HASARLI, SARIZ’DA 1 AHIR YIKILDI 4 HAYVAN TELEF OLDU

Doğu Anadolu Bölgesinde Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır merkezli yaşanan deprem Kayseri'den de hissedildi. Sarsıntı nedeniyle Develi ilçesinin Yaylacık Bölgesinde 2 ev Sarız ilçesinin Dayıoluk bölgesinde ise 1 ahır yıkılarak 4 hayvan telef oldu.

Doğu Anadolu Bölgesinde Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır merkezli deprem korkuttu. AFAD’ın 7,4 şiddetinde açıkladığı deprem Kayseri dahil birçok kentte hissedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde yaşanan ilk depremden sonra artçı depremler de meydana geldi. Yaşanan deprem sonrası Kayseri’nin Develi ilçesinin Yaylacık Bölgesinde 2 ev Sarız ilçesinin Dayıoluk bölgesinde ise 1 ahır yıkılarak 4 hayvan telef oldu.


Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kriz merkezimizde tüm ilçelerimizle görüştük. Kayseri’mizde Develi Yaylacık bölgesinde 2 ev, Sarız Dayıoluk’ta 1 ahır ağır hasar almış, 4 hayvan telef olmuştur. Şükürler olsun ki bunların dışında şehrimizde herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Ulaşmadığımız yer, kapalı olan yolumuz bulunmamaktadır” dedi.

KATEGORİ
TAGS
Hemen Paylaş

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )