EMRE MOR: “TÜRKİYE’DE OYNAMAK İSTEDİĞİM TEK KULÜP FENERBAHÇE’YDİ”

EMRE MOR: “TÜRKİYE’DE OYNAMAK İSTEDİĞİM TEK KULÜP FENERBAHÇE’YDİ”

Emre Mor: "Türkiye'de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe'ydi"

Fenerbahçe’nin yeni transferi Emre Mor, sarı-lacivertli takımda olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Türkiye’de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe’ydi” dedi.
Yeni Emre Mor, Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’nin akşam antrenmanı öncesi düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yeni sezon öncesi yapılan hazırlıklarla ilgili değerlendirmeler yapan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, transfer süreci, forma rekabeti ve gelecek sezon hedefleriyle ilgili konuştu. Emre Mor, “Fenerbahçe’de olduğum için oldukça mutluyum çünkü Türkiye’de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe’ydi” dedi.

“İdmanlarımız sıkı bir şekilde devam ediyor”
Kamp değerlendirmesiyle sözlerine başlayan Emre, “Zor ve sıkı bir şekilde idmanlarımızı sürdürüyoruz. Ben de birkaç gün önce buradaydım. Benim açımdan sonradan gelip buradaki idman temposuna adapte olmak biraz daha zor oluyor ama şu an itibarıyla iyi gidiyor. Oynadığımız hazırlık maçlarında da iyi sonuçlar çıkardık, iyi performanslar ortaya koyduk. Dün de aynı şekilde Partizan’ı yendik. İyi ilerliyoruz. Önümüzde oynayacağımız bir hazırlık maçımız daha var, onun için hazırlanıyoruz. İdmanlarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. Ciddi bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ta ki oynayacağımız Dinamo Kiev maçına kadar” dedi.

“Kendimi çok mutlu hissediyorum”
Fenerbahçe’den teklif aldığında neler hissettiğini ve sonrasında gelişen süreci anlatan Emre Mor, “Elbette ki kendimi çok mutlu hissediyorum. Bir önceki röportajımda da söylediğim gibi geçen sezon bir plan oluşturulmuştu ve bu plan sene sonunda Fenerbahçe’ye gidebilmekti. Planım belliydi ve ben bu plan doğrultusunda hareket ettim ve buna odaklandım. Gerçekleştiği için gerçekten çok mutluyum. Fenerbahçe’de olduğum için oldukça mutluyum çünkü Türkiye’de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe’ydi. Şanslıyım ki Fenerbahçe de aynı şekilde bana ilgi duydu ve sonrasında buraya geldim. Bu şekilde devam etmek istiyorum, iyi bir şekilde Fenerbahçe’ye katkı sağlamak istiyorum ta ki bir sonraki seviyeye ulaşana kadar” şeklinde konuştu.

KATEGORİ
TAGS
Hemen Paylaş

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )