HASAN ÇINAR TAMAM SIRA MELİH EYMEN’DE

HASAN ÇINAR TAMAM SIRA MELİH EYMEN’DE

Kayseri’de yaşayan Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası Hasan Çınar Süyüm’ün yurtdışında Zolgensma gen tedavisi olması için gerekli para toplandı. Hasan Çınar ve ailesi, tedaviden önce Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Kayseri’de Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası olan Hasan Çınar’ın yurtdışında Zolgensma gen tedavisi olması için ailesi Valilik izniyle kampanya başlattı. 28 ay süren kampanyada toplanması gereken 1 milyon 850 bin dolar toplandı. Mutlu sona ulaşılan kampanyada Hasan Çınar’ın yurtdışına gitmesi ve güzel haberlerle dönmesi bekleniyor.

Hasan Çınar ve ailesi tedavi öncesi Vali Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret anlarından görüntüler paylaşan ve mutluluğunu dile getiren Vali Çiçek sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Hasan Çınar Vali amcasını ziyarete gelmiş.. Hasan Çınar’ı ve ailesini misafir etmekten mutluluklarını paylaşmaktan çok mutlu oldum. Rabbim seni her şeyden korusun bahtın açık olsun güzel yavrum.”

SIRA MELİH EYMEN’DE

Kayseri’de bir diğer Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası olan Melih Eymen’in ise yurtdışında Zolgensma gen tedavisi olması için gerekli paranın yüzde 62’sini toplayabildi. Melih Eymen’de tedavi olmak için destek bekliyor.

KATEGORİ
TAGS
Hemen Paylaş

COMMENTS

Wordpress (1)
Disqus (0 )