<strong>KASKİ LABORATUVARLARI YİNE ZİRVEDE</strong>

KASKİ LABORATUVARLARI YİNE ZİRVEDE

Sahip olduğu akreditasyon belgesinden dolayı uluslararası geçerliliği olan ve alanında örnek alınan bir Laboratuvar olmayı başaran Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü Su Analizleri Laboratuvarları, analiz ve ölçümlerde akredite metot sayısını 210’a çıkardı.

Su ve atık su analizleri konusunda Türkiye’de lider konumda olan ve hizmet alanında dünya standartlarına ulaşmayı başaran Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü Su Analizleri Laboratuvarları, ilk akreditasyonunu 2008 yılında gerçekleştirerek verdiği hizmeti sürekli iyileştirme çabası içinde olup, analiz kapsamını her geçen gün artırıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi bünyesinde hizmet veren KASKİ Su Analizleri Laboratuvarları; geçtiğimiz aylarda TS EN ISO/IEC 17025:2017 “Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yetkinliği için Genel Gereklilikler Standardı” kapsamında ‘Gözetim ve Kapsam Genişletme Denetimi’ni de başarıyla tamamladı.

Denetim sonrasında ise akreditasyon kapsamına 12 adet su ve atık su parametresi daha ekleyerek toplam 198 olan akredite metot sayısını 210’a çıkarmış oldu.

KATEGORİ
TAGS
Hemen Paylaş

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )